• Friss
UGEEK UPS KALAP Testület a Raspberry Pi 3 Modell B/2B/B+ | Raspberry Pi Akkumulátor Adapter | Tápellátás | áramforrás a Pi 3
zoom_in

UGEEK UPS KALAP Testület a Raspberry Pi 3 Modell B/2B/B+ | Raspberry Pi Akkumulátor Adapter | Tápellátás | áramforrás a Pi 3

HUF 4317.30

Áruk
check Elérhető.

Jellemzők : Standard dimenzió a Raspberry Pi SAPKÁT kompatibilis mind a kiegészítő táblán. Lépcsőzetes kialakítás helyet takarít meg, miközben energiát raspberry pi, illetve tágulási táblák anélkül, hogy GPIO bővítése. Támogatás akár 2 A gyors-charge technológiával, gyorsan díj teljes az akkumulátort. Tölthető, valamint mellékelt hálózati, hogy a raspberry pi is egyszerre. 4 LED működésjelző; egy példát a kód, hogy kezdő, hogy bemutassa, hogyan kell igazolni, akkumulátor kapacitását jelzi az aktuális töltöttségi szintet, a raspberry pi aktuális program képes felismerni az aktuális akkumulátor, feszültség stb.
Applicatoin jelenet 1 : a program vezérlés automatikus biztonsági mentés az adatok az alacsony fogyasztású, biztonságos leállás.
Applicatoin 2. jelenet : Emlékeztetni a felhasználók számára, hogy töltse az alacsony akkumulátor szintet. stb.) Cserélhető akkumulátor, a felhasználó választhat egy sokkal nagyobb kapacitású lítium akkumulátor (MEGJEGYZÉS : a feszültség kell 3,7 V). A biztonsági védelmi áramkör hogy megakadályozzák a túltöltés, illetve kisülés. Megtartja a málna GPIO felület, még mindig lehet használni mindenféle terjeszkedés igazgatóság; Ez a Mini SZÜNETMENTES tápegység; maximális 5 V / 2 A kimenet, valamint a maximális 5 V / 2 A bemenet. Megjegyzés : Az USP KALAP biztosítja a hatalom, hogy Raspberr Pi keresztül GPIO pin; NE csatlakoztassa a micro USB-Rasberrry Pi; csatlakoztassa a micro USB-UPS KALAP testület; a csomag tartalma : 1 x UPS KALAP Testület ( Nem tartalmazza a Lítium Akkumulátor Raspberry Pi 3 ) Hogyan kell Használni : a UGEEK 2500m Ah 3.7 v-os Lítium Elem : a UGEEK 2500m Ah 3,7 v Lítium Akkumulátor DAC+ : a UGEEK 2500m Ah 3.7 v-os Lítium Elem pedig 2,4 hüvelykes képernyő : Megjegyzés : Ez a UPS Terjeszkedés testület külön kérésre a demension Lítium Akkumulátor testület. A vastagsága lítium elem kell, hogy legyen kevesebb, mint 9 mm-es. Megjeleníti az aktuális töltöttségi szint : Felhasználói Kézikönyv :

Tartozék Típusa:
Hosszabbító
Márka Név:
UGEEK
Kompatibilis:
raspberry pi

Az ügyfelek választása..